FAQ

Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur dan via het contact formulier uw vraag.

Ter informatie, onze winkel is in Nederland, wij verzenden alle bestellingen vanuit Nederland (Europa)
 
Dit artikel is niet van toepassing op mensen die in Noord-Ierland wonen, waar de regels iets anders zijn.
 
Vóór 1 januari 2021, als je online goederen kocht vanuit de landen van de Europese Unie, werden er doorgaans geen extra kosten in rekening gebracht bovenop de kosten van het artikel en eventuele porto- en verpakkingskosten.
 
Als je online goederen kocht van buiten de Europese Unie, met inbegrip van landen zoals China en de VS, dan kon je te maken krijgen met extra kosten, waaronder invoerrechten en belasting over de toegevoegde waarde (btw). Er was echter een uitzondering voor goederen met een lage waarde.
 
Voor goederen die op of na 1 januari 2021 in het VK aankomen, zijn de regels veranderd, niet alleen voor goederen uit EU-landen, maar ook voor goederen uit niet-EU-landen. Als gevolg van het vertrek uit de EU heeft het Verenigd Koninkrijk nu namelijk de mogelijkheid om zelfstandig handelsvoorwaarden af te spreken met niet-EU-landen.
 
Wanneer u nu artikelen bestelt die van buiten het VK worden verzonden, moet u in bepaalde omstandigheden enkele of alle van de volgende zaken betalen nadat u voor uw bestelling hebt betaald, zelfs als de website 'Gratis verzending' aanbiedt of in het VK lijkt te zijn gevestigd (omdat de bestelling in werkelijkheid vanuit het buitenland kan worden uitgevoerd):
 
-Douanerechten
-BTW bij invoer
-Behandelings- of verwerkingskosten.
 
Het resultaat van dit alles zijn onverwachte rekeningen en/of mogelijk minder keuze. De belangrijkste boodschap is om je niet te laten verrassen - controleer of er extra kosten zijn, zodat je precies weet hoeveel de goederen zullen kosten en een weloverwogen beslissing kunt nemen over of je doorgaat met je aankoop.  
 
In de rest van dit artikel leggen we meer uit over de verschillende kosten, zodat je begrijpt waar je op moet letten.
 
Wat zijn invoerrechten en btw?
Dit zijn allebei belastingen op de waarde van goederen. Het idee hierachter is om de kosten van geïmporteerde goederen op hetzelfde niveau te brengen als die van goederen die in het Verenigd Koninkrijk worden geproduceerd, zodat de concurrentie eerlijk blijft.

Nederland: Wij proberen u binnen 1 á 2 werkdagen uw pakketje te leveren. Hou er rekening mee dat er wellicht met feestdagen een vertraging kan oplopen. 

 

Nederland: 1 á 2 werkdagen

België: 2 á 3 werkdagen

Duitsland: 2 á 3 werkdagen

Rest van de wereld: 3 á 8 werkdagen

Nederland: €5,95 DPD
België: €7,20 DPD
Duitsland: €8.81 DPD
Frankrijk: €10,74 DPD
Polen: €15,80 DPD
UK: €11,94 DPD

De cap van de Woed petten zijn gemaakt van kurk. Als de cap vies is geworden kun je dit schoonmaken met een vochtige doek. Als de stof vies is geworden kun je dit ook met een vochtige doek schoonmaken of in het water dompelen. U kunt ook onze Woed cap washer gebruiken om de cap te wassen. Deze kan gemakkelijk in de vaatwasser. Hou er rekening mee, wanneer u de caps schoonmaakt, dat de kurk kan verkleuren.

U heeft uw cap binnen en u ziet rimpels bij de kurk klep. Dit is normaal.

De klep wordt niet gelijmd, dus de kurk laag is niet losgekomen. De rimpel kan zijn gekomen doordat de klep licht is gebogen en hierdoor een rimpel is ontstaan. U kunt de klep plat proberen te strijken. Hierdoor gaan de rimpels weg.

Volwassen caps zijn ongeveer 52 cm minimaal in omtrek en 60 cm maximaal in omtrek.

kinder caps zijn ongeveer 47 cm minimaal in omtrek en 53 cm maximaal in omtrek.

Omdat het een natuur product is, kan het soms zijn dat er kleurverschillen zijn of oneffenheden op onze producten. Hier kunnen wij helaas niks aan doen want dit zit meestal in het hout of kurk.

Jazeker, u krijgt bij elk horloge een pinnetje om uw horloge zelf in te korten. Wilt u hulp bij het inkorten? Zie hier onze handleiding

AfterPay voert voor www.woedonline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Jazeker, Na betaling zal het product zorgvuldig worden ingepakt en verstuurd worden via DHL. Nadat DHL het pakketje heeft aangenomen zal naar uw e-mail adres een track and trace code worden verstuurd.

Dat kan zeker! Stuur ons een bericht via [email protected] met je info. Wij nemen dan zsm contact met je op en maken wij een afspraak zodat je de producten eerst kan zien en voelen.