Custom made caps

 
 

Deze klanten gingen u al voor:

Op zoek naar unieke en op maat gemaakte petten en mutsen?

Bij Woed zijn we gespecialiseerd in het realiseren van custom made hoofddeksels, waaronder snapback caps, trucker caps, baseball caps en mutsen. Of het nu gaat om bedrijfsmerchandise, evenementen, of gewoon een persoonlijke stijlverklaring, onze producenten staan klaar om aan al uw hoofddekselbehoeften te voldoen.

Onze focus ligt op duurzaamheid en organische materialen, wat betekent dat we niet alleen hoogwaardige petten en mutsen creëren, maar ook rekening houden met het milieu. Bovendien bieden we flexibiliteit in de bestelhoeveelheid, met een minimum van slechts 100 stuks per kleur of uitvoering.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw op maat gemaakte hoofddeksels?

Ons team staat klaar om u te helpen, maar we hebben wel gedetailleerde informatie nodig. Hoe gedetailleerder uw aanvraag, des te nauwkeuriger kunnen we uw offerte samenstellen. Als u een ontwerp, schets of beschrijvingen heeft, stuur deze dan mee.

Als persoonlijk contact uw voorkeur heeft, komen we graag bij u langs om het design te bespreken. We begrijpen dat een persoonlijke touch vaak essentieel is bij het maken van unieke petten en mutsen.

Heeft u geen specifiek ontwerp in gedachten? Geen zorgen, onze getalenteerde ontwerpers staan tot uw dienst. Ze kennen de technische aspecten van petten en mutsenproductie en kunnen u helpen bij het creëren van een hoofddeksel dat niet alleen stijlvol is, maar ook haalbaar is.

01

INVENTARISATIE

U legt ons uw ontwerpen en/of ideeën voor. Per artikel ontvangen we bij voorkeur zoveel mogelijk details over gewenste uitvoering, afwerking.
Dan ontwerpen wij 1 of meerdere digitale designs, en sturen deze vrijblijvend naar u op.
 
 

02

PRIJSOPGAVE

Aan de hand van de inventarisatie rekenen we de scherpste prijzen voor u uit. Indien gewenst zowel voor de productie van een sample als de gehele productie, zodat u de mogelijkheid heeft om eerst een sample te laten maken. De kosten van een sample variëren meestal tussen de 40 en 80 euro, afhankelijk van uw wensen.
 
 
 
 
 

03

SAMPLE EN CORRECTIERONDES

U ontvangt een foto van een sample van de cap(s) die we voor u gaan produceren, of, indien gewenst, een fysiek sample. Vanzelfsprekend kunnen uw wijzigingen en opmerkingen verwerkt worden tot een nieuw sample. Per productieronde neemt dit 2-3 weken in beslag.
 
 
 
 
 

04

PRODUCTIE

Zodra het sample akkoord is, gaan we aan de slag met de definitieve productie. Dit neemt, afhankelijk van moeilijkheidsgraad en drukte, 4 tot 8 weken in beslag. Op basis van uw gedetailleerde aanvraag verzorgen wij een volledig vrijblijvende prijsopgave. Hiervoor hebben wij gemiddeld ongeveer 1 werkweek nodig. Indien u voorbeeldartikelen en/of -stoffen bij ons afgegeven heeft hebben we meestal een week langer nodig.
 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Bij Woed zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte petten en mutsen die aan al uw eisen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid. Samen creëren we unieke hoofddeksels die echt opvallen.