Deze klanten gingen u al voor:

Geen promotie kwaliteit, maar high end merchandise!

Wij kunnen uw custom made petten,snapbacks & mutsen voor u realiseren. Onze producenten kunnen ieder gewenst hoofddeksel produceren, duurzaam en organisch, vanaf 100 stuks (per kleur/uitvoering). Om een prijsopgave voor u te kunnen verzorgen ontvangen wij graag een zo gedetailleerd mogelijke aanvraag, eventueel voorzien van een ontwerp, schets of beschrijvingen. Wij kunnen ook op afspraak langs komen om het design te bespreken. Natuurlijk kunnen wij uw caps ook voor u ontwerpen; onze designers weten precies wat er technisch wel en niet haalbaar is bij de productie van petten en mutsen.

01

INVENTARISATIE
U legt ons uw ontwerpen en/of ideeën voor. Per artikel ontvangen we bij voorkeur zoveel mogelijk details over gewenste uitvoering, afwerking.
Dan ontwerpen wij 1 of meerdere digitale designs, en sturen deze vrijblijvend naar u op.
 
 

02

PRIJSOPGAVE
Aan de hand van de inventarisatie rekenen we de scherpste prijzen voor u uit. Indien gewenst zowel voor de productie van een sample als de gehele productie, zodat u de mogelijkheid heeft om eerst een sample te laten maken. De kosten van een sample variëren meestal tussen de 40 en 80 euro, afhankelijk van uw wensen.
 
 
 
 
 

03

SAMPLE EN CORRECTIERONDES
U ontvangt een foto van een sample van de cap(s) die we voor u gaan produceren, of, indien gewenst, een fysiek sample. Vanzelfsprekend kunnen uw wijzigingen en opmerkingen verwerkt worden tot een nieuw sample. Per productieronde neemt dit 2-3 weken in beslag.
 
 
 
 
 

04

PRODUCTIE
Zodra het sample akkoord is, gaan we aan de slag met de definitieve productie. Dit neemt, afhankelijk van moeilijkheidsgraad en drukte, 4 tot 8 weken in beslag. Op basis van uw gedetailleerde aanvraag verzorgen wij een volledig vrijblijvende prijsopgave. Hiervoor hebben wij gemiddeld ongeveer 1 werkweek nodig. Indien u voorbeeldartikelen en/of -stoffen bij ons afgegeven heeft hebben we meestal een week langer nodig.
 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Stuur ons een e-mail.

Fields marked with an * are required