Deze klanten gingen u al voor:

Premium caps: geen promotie kwaliteit, maar high end merchandise!

Wij kunnen custom made petten, zoals snapback caps, trucker caps en baseball caps voor u realiseren. Onze producenten kunnen ieder gewenst hoofddeksel produceren, duurzaam en organisch, vanaf 100 stuks (per kleur/uitvoering). Om een prijsopgave voor u te kunnen verzorgen, ontvangen wij graag een zo gedetailleerd mogelijke aanvraag, eventueel voorzien van een ontwerp, schets of beschrijvingen. Wij kunnen ook op afspraak langs komen om het design te bespreken. Natuurlijk kunnen wij ook caps voor u ontwerpen; onze designers weten precies wat er technische wel en niet haalbaar is bij de productie van petten en mutsen.

Trucker, baseball, mutsen en snapback caps laten produceren

Of u nu een trucker cap, baseball cap of snapback cap wil laten bedrukken; alles is mogelijk bij WOED. U kunt ervoor kiezen om enkel uw logo erop te laten bedrukken, maar eigen designs zijn ook mogelijk! Bekijk welke cap het best bij uw merk, evenement of bedrijf past en stuur ons uw wensen toe. Dan gaan wij voor u aan de slag! 

Caps / muts laten maken: hoe gaat het in zijn werk? 

Het is wel zo prettig om te weten hoe het dan precies in zijn werk gaat, wanneer u door ons caps / mutsen laat maken. We leggen het u graag uit

01

INVENTARISATIE

U legt ons uw ontwerpen en/of ideeën voor. Per artikel ontvangen we bij voorkeur zoveel mogelijk details over gewenste uitvoering, afwerking.
Dan ontwerpen wij 1 of meerdere digitale designs, en sturen deze vrijblijvend naar u op.
 
 

02

PRIJSOPGAVE

Aan de hand van de inventarisatie rekenen we de scherpste prijzen voor u uit. Indien gewenst zowel voor de productie van een sample als de gehele productie, zodat u de mogelijkheid heeft om eerst een sample te laten maken. De kosten van een sample variëren meestal tussen de 40 en 80 euro, afhankelijk van uw wensen.
 
 
 
 
 

03

SAMPLE EN CORRECTIERONDES

U ontvangt een foto van een sample van de cap(s) die we voor u gaan produceren, of, indien gewenst, een fysiek sample. Vanzelfsprekend kunnen uw wijzigingen en opmerkingen verwerkt worden tot een nieuw sample. Per productieronde neemt dit 2-3 weken in beslag.
 
 
 
 
 

04

PRODUCTIE

Zodra het sample akkoord is, gaan we aan de slag met de definitieve productie. Dit neemt, afhankelijk van moeilijkheidsgraad en drukte, 4 tot 8 weken in beslag. Op basis van uw gedetailleerde aanvraag verzorgen wij een volledig vrijblijvende prijsopgave. Hiervoor hebben wij gemiddeld ongeveer 1 werkweek nodig. Indien u voorbeeldartikelen en/of -stoffen bij ons afgegeven heeft hebben we meestal een week langer nodig.
 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: