Zonnebril bedrukken

 
 
Deze klanten gingen u al voor:

Zonnebrillen laten bedrukken met uw logo? 

Bij WOED kunt u ook terecht voor het laten bedrukken van zonnebrillen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Wanneer u op zoek bent naar echt goede zonnebrillen van uitstekende kwaliteit, kunt u bij ons terecht. We hebben brillen met en zonder polarized glazen en alle zonnebrillen hebben UV400 bescherming. Met uw logo op onze zonnebrillen, bezit u over high-end merchandise die u bijvoorbeeld tijdens evenementen of op locatie kunt verkopen. Geen promotiekwaliteit, maar zonnebrillen die een uniek design hebben, gemaakt zijn van natuurlijke materialen en die mensen echt willen en gaan dragen. Zo zal uw logo overal gezien worden! De minimale afname is 100 stuks. 

Houten zonnebril bedrukken 

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van verschillende soorten zonnebrillen. Onze core business zit in houten zonnebrillen, die zich natuurlijk bij uitstek lenen voor het bedrukken ervan. We hebben verschillende modellen in ons aanbod. Een van de meest populaire zonnebrillen om te bedrukken is de wayfarer. Dit model is modern en toch tijdloos. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en het logo zal op de houten pootjes worden gedrukt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een frame in de kleuren van uw huisstijl! Daarnaast kunt u ook kiezen voor het bedrukken van de aviator zonnebril, ook wel bekend als pilotenbril. Daarnaast is het ook mogelijk om onze clubmaster zonnebrillen te bedrukken. 

Zonnebril bedrukken: hoe werkt het precies? 

Wanneer u een zonnebril heeft gekozen die u graag zou willen bedrukken, kunnen we aan de slag. We vertellen u graag hoe dat precies in zijn werk gaat.

01

INVENTARISATIE
U legt uw ontwerp of ideeën voor. We ontvangen uw wensen graag zo specifiek mogelijk, met zo veel mogelijk details over bijvoorbeeld de gewenste uitvoering en afwerking. Aan de hand hiervan ontwerpen we één of meerdere voorstellen en sturen u deze vrijblijvend toe.
 
 
 

02

PRIJSOPGAVE
Aan de hand van de ontwerpen en de inventarisatie maken we een prijsopgave. Dit kunnen we doen voor de productie van de sample, maar ook voor de gehele productie. Afhankelijk van uw wensen, kost een sample tussen de 40 en 80 euro.
 
 

03

SAMPLE EN CORRECTIERONDES
U kunt ervoor kiezen om een foto van een sample of een fysieke sample te ontvangen. Aan de hand hiervan kunt u wijzigingen doorgeven die verwerkt zullen worden tot een nieuwe sample. Elke productieronde duurt ongeveer twee tot drie weken.
 
 
 

04

PRODUCTIE
productie van uw zonnebril. Wanneer u akkoord gegaan bent met een sample, beginnen we met de productie van uw zonnebrillen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en drukte, duurt dit zo’n 4 tot 8 weken. Doet u een gedetailleerde aanvraag, dan kunnen we binnen een week een volledig vrijblijvende prijsopgave doen.
 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Stuur ons een e-mail.