Retourbeleid

Het retourbeleid van Woed

Je kan om diverse redenen de keuze maken om (een deel van) je bestelling te retourneren. Lees goed deze pagina door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Meld altijd je retourzending online bij ons aan.  Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk afgeleverd worden bij ons.

Bewaar tevens goed de originele verpakking en de factuur. Dit versneld de afhandeling van de aanvraag.

Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren

Rechten bij retour sturen

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van uw retourrecht dan ontvangt u het gehele orderbedrag, minus de verzendkosten van de retour terug op uw rekening.

Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert, betaal je zelf de retourkosten (€3,95). Dit bedrag wordt ingehouden bij de terugstorting. Is er een defect of verkeerd product geleverd, dan betalen wij de retourkosten. 

Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 5 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 14 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren

Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gedragen of gewassen zijn en moeten ze voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen. De artikelen mogen gepast, maar niet gedragen worden. Bewaar artikelen ook niet in rokerige ruimtes of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet als retour geaccepteerd zullen worden. 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken.

•Vouchers en licentiecodes

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Meld hier uw retourzending online aan.

Na goedkeuring kunt u het pakket versturen naar:

Woed
Grauwe Poldervoetpad 6
4876 AW Etten-Leur
Nederland