Relatiegeschenken

Onze producten als relatiegeschenken laten bedrukken

Bent u op zoek naar unieke relatiegeschenken waarmee u relaties, collega’s of klanten kan verrassen? Dan wilt u natuurlijk iets unieks geven; iets anders dan een standaard pen of USB stick. Onze producten zoals onze petten, beanies, horloges en zonnebrillen zijn allemaal te bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo. Ze zijn zelfs volledig op maat te maken. Zo zijn uw relatiegeschenken niet van promotiekwaliteit, maar high end merchandise!

Originele relatiegeschenken met logo

U kunt bij ons terecht voor custom made petten, beanies, horloges en zonnebrillen. Deze relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw eigen logo, zodat u originele en kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken hebt die geheel in stijl zijn van uw bedrijf! Om u een goede prijsopgave te kunnen geven, ontvangen wij graag een zo gedetailleerd mogelijke aanvraag, het liefst voorzien van ontwerpen, schetsen of beschrijvingen. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen om het design te bespreken en daarnaast staan onze ontwerpers ook voor u klaar. Zij weten precies wat er mogelijk is!

Branded merchandise laten bedrukken 

Onze petten, beanies, horloges en zonnebrillen kunnen ook gebruikt worden als branded merchandise! Heeft u merchandise nodig voor uw merk, evenement, festival of andere gelegenheid? Daar zijn onze producten bij uitstek geschikt voor! U kunt onze producten helemaal custom made als branded merchandise laten bedrukken. Grote bedrijven als Bol.com, DARUM!, NAC, Almere City FC, Hardwell en Oracle gingen u al voor!

Originele merchandise laten bedrukken door WOED

Bent u onder de indruk van onze producten en zou u deze graag als branded merchandise laten bedrukken door WOED? Goede keuze! We vertellen u graag hoe het werkt: 

  1. Inventarisatie. U legt ons uw ideeën en wensen voor, waarbij we zoveel mogelijk details ontvangen over de gewenste afwerking. We maken vervolgens één of meerdere ontwerpen en sturen deze vrijblijvend naar u op. 
  2. Prijsopgave. Aan de hand van uw wensen, rekenen we de scherpste prijzen voor u uit. U kunt ook eerst een sample laten maken, dan laten we ook graag weten wat daar de kosten voor zijn en wat de kosten zijn voor de gehele productie. 
  3. Samples en correcties. U krijgt van ons een sample of een foto van een sample en vervolgens verwerken wij uw opmerkingen en wijzigingen.
  4. Productie. Wanneer het sample akkoord is, gaan we produceren. Dit neemt tussen de 4 en 8 weken in beslag.

Neem hieronder contact met ons op en wij vertellen u graag meer!