Woed, lekker Nederlands

Welkom bij Woed, een creatief bolwerk gevestigd in Nederland, waar we met passie en vakmanschap unieke houten producten creëren. In een wereld die soms overspoeld lijkt te worden met overbodige informatie, houden wij het graag eenvoudig: wij maken gewoon hele toffe dingen van hout.
 
Onze filosofie is helder: natuurlijke materialen, met liefde en plezier, stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Bij Woed draait het niet alleen om het product, maar ook om het verhaal erachter. Elk stuk dat onze werkplaats verlaat, is doordrenkt met ambachtelijk vakmanschap en individualiteit, speciaal voor jou.
 
Ga naar winkel

What you see, is what you get

Wat onderscheidt ons? Simpelweg de liefde voor het materiaal. Geen boomknuffels hier, maar een diepgewortelde passie voor hout, gepresenteerd op een swingende manier. Bij Woed ben je niet alleen de trotse eigenaar van een uniek product, maar ook de koning(in) van de dansvloer, of dat nu op een festival is of gewoon thuis.
 
Bij ons geldt het principe: What you see, is what you get. Geen verborgen agenda’s, geen poespas. Transparantie en eerlijkheid vormen de kern van ons bedrijf. Wij staan met beide benen stevig op de grond en laten onze producten voor zichzelf spreken.
 
Dus, of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je interieur, een origineel cadeau, of gewoon iets moois van hout, bij Woed ben je aan het juiste adres. Bestel bij ons en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap, snelheid en blijdschap. Want voor ons is hout meer dan een materiaal; het is een kunstvorm waar we trots op zijn. Welkom bij Woed – waar hout leeft en swingt!
 
Get in touch

Onze toekomstige doelstellingen en missie

Stichting MEERGroen heeft 13 jaar lang op kleine schaal en met succes zaailingen uitgespit en op andere plekken in Haarlemmermeer uitgeplant. In maart 2020 nodigde MEERGroen Urgenda uit om mee te denken over een mooie bestemming voor zo’n 50.000 zaailingen die door de hun vrijwilligers waren verzameld tijdens natuurbeheer. Urgenda mailde naar de Caring Farmers en twintig boeren meldden zich direct. Binnen drie weken was het geregeld: 50.000 jonge bomen en struiken kregen een plek op het platteland. Dat smaakte naar meer! “Volgend jaar een miljoen”, spraken de organisaties af, en Meer Bomen Nu was geboren. Door een plotselinge donatie van 150.000 perenbomen, veroorzaakten we in de hittegolf van 2020 perenboomfiles in het hele land. #redeenperenboom was trending en de campagne was opeens landelijk bekend. Half augustus tikte de teller de één miljoen aangevraagde bomen en struiken aan, en zetten we de teller stil. Half november ging de campagne echt van start.

Get in touch

Our top picks

-23%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: € 34.95.Huidige prijs is: € 26.95. Incl. Btw
 39.95 Incl. Btw
 39.95 Incl. Btw
 39.95 Incl. Btw