Spaarsysteem

Hoe werkt ons spaarsysteem.

Bij Woed zijn we blij met jou als klant. We willen je graag bedanken omdat je bij ons je bestellingen plaatst. Bij iedere bestelling in de webshop spaar je punten met ons spaarsysteem. Met deze spaarpunten kun je bij een volgende bestelling korting krijgen. Dat maakt het winkelen bij Woed nog leuker!

Hoe werkt het punten spaarsysteem?

Registreer je als klant van woed.eu. Via jouw eigen account kunnen wij je spaarpunten toekennen. Bij aanschaf van elk artikel ontvang je een punten. Het aantal punten dat je hebt gespaard zijn zichtbaar in je account.

Hoeveel zijn mijn gespaarde punten waard?

100 spaarpunten is €1,00 waard. Je kunt je gespaarde tegoed inleveren op je volgende aankoop. Bij het plaatsen van een bestelling (wanneer je bent ingelogd) kun je in het winkelwagentje aangeven hoeveel punten je wilt inwisselen voor een korting. Je punten blijven 2 jaar geldig.

Voorbeeld: Je hebt een paar leuke artikelen uitgezocht in de webshop en het totaalbedrag is € 50,- Je kiest ervoor om 100 spaarpunten te verzilveren. Dit levert je een korting op van €1. Je hoeft nu nog maar € 49 af te rekenen. Met de overgebleven punten kun je weer verder sparen voor een nieuw tegoed.

Kan ik mijn gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?

Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Woed.eu. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Heb je vragen over het punten spaarsysteem, laat het ons gerust weten.

Welke producten zijn uitgesloten van deelname?

Muurbeugels en onze cap washer doen niet mee met het spaarsysteem.

Vanaf wanneer is het spaarsysteem ingegaan?

Bestellingen na 01-03-2021 doen mee in het spaarsysteem.