Horloge bedrukken

 
 
Deze klanten gingen u al voor:

Horloges bedrukken met eigen logo: high-end merchandise

WOED maakt houten horloges die stoer, uniek en stijlvol zijn. Wilt u graag een echt bijzonder relatiegeschenk geven of mooie merchandise ontwikkelen die ook echt gedragen gaat worden? Onze horloges zijn van uitstekende kwaliteit en zijn dus niet het zoveelste promotieartikel. Ze zijn gemaakt van 100% echt hout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een canvas of leren horlogeband. De minimale afname is 50 stuks.

Horloge graveren met logo

Onze houten horloges lenen zich uitstekend voor het graveren ervan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de horloges aan de achterkant te graveren met het logo van uw bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor een speciale boodschap of slogan. Zo zorgt u voor een subtiele touch met uw logo, waardoor de horloges zeker vaak gedragen gaan worden.  

Horloge wijzerplaat bedrukken 

Gaat u voor een meer opvallende bedrukking, dan kunt u ervoor kiezen om de wijzerplaat van de horloge te laten bedrukken. U kunt daar uw logo op laten bedrukken, maar u kunt ook een geheel eigen design laten maken voor de wijzerplaat. We ontvangen uw wensen graag zo gedetailleerd mogelijk. 

Horloge laten bedrukken: hoe werkt het? 

Hoe werkt het bedrukken van een horloge door WOED? Wij vertellen er u in vier handige stappen graag meer over.

01

LEG UW IDEEËN VOOR
We ontvangen graag zo veel mogelijk details over de door u gewenste afwerking en uitvoering. Heeft u tekeningen en designs, dan ontvangen we die graag. Aan de hand hiervan zullen wij een ontwerp maken en deze vrijblijvend naar u opsturen.
 
 
 

02

WE MAKEN EEN PRIJSOPGAVE
Aan de hand van uw ideeën en ons ontwerp, rekenen we uit wat de kosten gaan zijn. We zorgen daarbij altijd voor een scherpe prijs. We geven de kosten voor een sample en voor de gehele productie, waarbij de kosten van een sample variëren tussen 40 en 80 euro.
 
 

03

U ontvangt een fysiek sample of een foto ervan en aan de hand daarvan kunt u wijzigingen doorgeven. Per productieronde duurt dit ongeveer 2 tot 3 weken
 
 

04

Wanneer het sample akkoord is, gaan we produceren. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en drukte duurt dit tussen de 4 en 8 weken.
 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Stuur ons een e-mail.