fbpx

WOED steunt 250 Miles for KiKa

WOED geeft graag iets terug aan de natuur met de actie Trees for All, maar daarnaast steunt WOED ook nog graag andere acties en goede doelen. Zo heeft WOED laatst nog de actie ‘250 Miles for KiKa’ gesteund. Meeste van ons kennen KiKa wel als het kinder kanker fonds, het doel van KiKa is om het genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%.

250 Miles for KiKa

250 Miles for KiKa zo heet de actie die WOED heeft gesteund. Op 12 augustus hebben Peter Kuijlaars en Remco Wevers geprobeerd in minimaal 24 uur 250 miles (100km) door West-Brabant en Zuid-Holland te fietsen. En het is ze gelukt! Peter en Remco hebben de tocht geëindigd op het parcours van de wielerronde in Etten-Leur. Op dit parcours werd ook meer aandacht gevraagd voor stichting KiKa én heeft een interview plaatsgevonden met de enige echte wiel omroeper van Nederland: Kees Maas!

250 miles for kika

De mannen hebben bijna 4000,- euro opgehaald wat ver over hun streefbedrag van 2500,- euro zit, een hele prestatie dus! Hiernaast verloten de mannen ook een zelf ontworpen wielershirts getekend door een prominente renner die aanwezig zal zijn op de wielerronde in Etten-Leur. Deze wordt op een veiling aangeboden en ook de opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan KiKa. Voor meer informatie over deze actie bekijk het hier.

WOED en KiKa

WOED is erg trots op deze actie van de twee mannen en hoe ver ze bereid zijn te gaan (250 miles om precies te zijn) om geld in te zamelen voor KiKa. We hopen dat dit soort acties meer mensen inspireert om ook geld te gaan inzamelen voor goede doelen. Zolang mensen een kurk pet willen of toffe houten brillen en horloges zal WOED altijd merkwaardige acties steunen voor bijzondere mensen en organisaties. Heb jij interesse in een custom bestelling of gewoon algemene vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}