fbpx

How It’s Made : De unieke kurk pet van WOED!

Kurk pet WOED

De kurk pet van WOED is een echte eyecatcher! Ideaal dus voor het festival seizoen. Onze kurk snapbacks bestaan uit 100% natuurlijk materiaal, worden handgemaakt en zijn daarnaast ook nog eens bestand tegen water. Wil jij ook een originele kurk pet? Neem dan snel een kijkje in onze webshop, waar onze kurk petten in diverse unieke designs verkrijgbaar zijn!

Van ontwerp tot pet

De enige echte WOED kurk pet wordt met veel liefde en plezier handgemaakt. Speciaal voor jou! De eerste stap van het maken van onze kurk pet, begint natuurlijk bij het ontwerpen van een design. Dit gebeurt op de pc bij WOED. Na het ontwerp gaan we kijken welke stof, kleur en soort kurk het beste bij elkaar. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen kleurstalen voor de beste match.

     

Wanneer het design van de kurk pet klaar is, gaat het ontwerp naar de workshop. Hier gaan deskundigen te werk voor het maken van de pet. De workshop begint eerst met het stof in plakken te knippen. Daarna worden de twee voorste stukken aan elkaar genaaid, zodat ze vervolgens dit stuk kunnen beletteren. Als dit klaar is naaien ze alle plakken aan elkaar, en dan is de vorm van de pet al in zicht.

Tot slot wordt de kurk klep erop genaaid, en wordt de achterzijde voorzien van een verstelbare gesp. Door het gebruik van kurk zijn onze petten licht in gewicht en erg comfortabel!

Kurk pet met een eigen custom design!

Een kurk pet als relatiegeschenk of als originele manier een jubileum vieren? Het is ook mogelijk om een kurk pet van WOED zelf te ontwerpen! Heb jij voor jouw bedrijf of organisatie een leuke promotieactie en ben je opzoek naar die originele finishing touch? Neem dan contact op met ons voor al je vragen over custom bestellingen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}