fbpx

Festival Time met WOED!

WOED online Festival Time!

Na maanden wachten is het dan eindelijk weer zover, het festival seizoen is aangebroken! Het zomerse zonnetje is er weer en dat betekend dat de ronde zonnebrillen, hippe accessoires en bloemetjes hoofdbanden weer naar buiten mogen. We laten onze innerlijke hippie naar buiten, sprokkelen wat vrienden bij elkaar en gaan (konijnen) dansen bij de beste Dj’s. Zelf gaan wij ook op een paar festivals staan met onze nieuwste petten, houten accessoires en natuurlijk een lekker biertje erbij!

 

Ploegendienst

Het eerste festival dat we dit jaar gaan bezoeken is Ploegendienst op 27 mei! Ploegendienst is het allereerste disco/(deep)house/techno festival dat in Breda werd gehouden en het is weer terug voor meer. Ploegendienst is een eendaags buiten festival met gruwelijke optredens van onder andere De Sluwe Vos, DJ Haus, ROD en nog veel meer. Bij Ploegendienst draait het om het totaal plaatje, waarbij het concept van A tot Z wordt doorgevoerd. De meeste dj’s draaien in ploegen (B2B, back to back). Dit zorgt voor een verrassend maar heerlijke set van zoetklinkende tunes. Kom langs bij onze WOED kraam en bekijk onze tofste petten van kurk, houten zonnebrillen en houten horloges om echt op te vallen!

 

Lakeside Festival

Op 1 juli gaan we naar het Lakeside Festival. Het grootste feestje in Alphen aan den Rijn is weer terug voor een nieuwe knaller. Lakeside heeft muziek voor iedereen, van Nederlandse hiphop tot techno tot zelfs een hardstyle stage voor de echte gabbers. Lakeside Festival heeft dit jaar via social media hun fans gevraagd voor mogelijke verbeterpunten en tips. Van tips over de toiletten tot aan welke dj’s er moeten komen, Lakeside heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk van de wensen uit te laten komen! De headliners dit jaar zijn Jonna Fraser, Benny Rodrigues, Man With No Shadow, Brennan Heart en… natuurlijk de kraam van WOED! Genoeg om naar uit te kijken dus. Als je een pet van kurk ziet of toffe accessoires van hout zoals onze horloges en zonnebrillen vraag dan waar wij staan en kom gezellig een biertje drinken! Ook voor al je vragen natuurlijk.

 

We Love Ibiza Fair

Op 25 Mei is het weer We Love Ibiza Fair bij de Broodfabriek in Rijswijk! Het motto van dit festival is: Shopping meets festival meets cool people! Hier kan WOED online natuurlijk niet ontbreken. We Love Ibiza Fair staat in het teken van lifestyle artikelen met een ontspannen sfeertje. Met onder andere food, beauty, fashion en music is dit evenement van alle markten thuis. Het is altijd een gezellig zomers sfeertje zoals de naam We Love Ibiza al aangeeft. Bij een zomers sfeertje horen natuurlijk.. zonnebrillen! Een mooie kurk pet van WOED is natuurlijk ook fijn tegen de warme zomerzon. Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in. Met in totaal meer dan 90 stands is er voor ieder wat wils en kun je heel veel zomerse inspiratie opdoen. Wij zijn altijd in voor een lekkere zomerse vibe dus kom allen langs bij de WOED kraam!

 

Ga jij ook naar een van deze festivals? Kom dan gerust een keertje langs om te kijken naar onze houten accessoires. Wil je liever goed voorbereid naar het festival? Kijk dan snel in onze webshop. Zorg dat je outfit on point is met een nieuwe pet en zonnebril van hout.

Dit bericht is gepost in Woed. Bookmark de link.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}