fbpx

Custom WOED horloge, pet of zonnebril

Wat is er nou nóg mooier dan een houten horloge van WOED? Precies! Een houten horloge van WOED met je eigen tekst of logo erop. Gewoon als relatiegeschenk of als een originele manier om een jubileum te vieren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een custom WOED cap of zonnebril te bestellen voor je bedrijf.

Custom houten horloge

De houten horloges van WOED zijn normaal gesproken al echte eyecatchers maar je kunt je horloge écht heel speciaal maken met een eigen tekst of logo! Jouw tekst of logo wordt dan gegrafeerd op de achterzijde van het houten klokje. Onze lasersnijder is uiterst precies en zorgt altijd dat je persoonlijke boodschap goed tot zijn recht komt. Heb je al wat inspiratie opgedaan voor een originele tekst? Let er dan op dat de tekst tussen de 10 en 15 woorden bevat, je kunt natuurlijk geen hele blog op je horloge zetten. Twijfel je nog? Geen probleem! We maken altijd eerst een voorbeeld zodat je nog net die finishing touch kunt aanpassen.

Meer over custom horloges

Zakelijke bestelling

Je kunt bij WOED ook custom houten horloges bestellen in een grote afname. Dit is ideaal voor een promotie, relatiegeschenk of afscheidscadeau maar het is ook een originele toevoeging aan bijvoorbeeld een kerstpakket! Met jouw bedrijf kun je altijd bij WOED terecht met een origineel idee. Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie inspiratie, daarom denken we graag mee over het design van de eyecatcher. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Custom pet of zonnebril

Een custom houten horloge van WOED is de leukste manier om te kijken hoe laat het is. Maar in de zomerse zon heb je natuurlijk behoefte aan… zonnebrillen en petten! Het is daarom óók mogelijk om de originele WOED kurk snapback of om de WOED wayfarer houten zonnebril zelf te ontwerpen! Deze custom producten van WOED zijn een fantastisch relatiegeschenk of afscheidscadeau. Vindt jij de verpakking zo saai? Goed nieuws.. de verpakking kunnen we ook op maat maken!

Heb jij voor jouw bedrijf een leuke promotieactie en ben je opzoek naar die originele finishing touch? Neem dan contact op met ons voor al je vragen over custom bestellingen!

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}