De klassieke trucker cap in een nieuw jasje

De good old trucker cap is terug van weggeweest. We hebben deze klassieke stijl een nieuw, hip jasje gegeven met unieke designs. Onze trucker caps zien er niet alleen supertof uit, ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit. Ze zitten zo comfortabel dat je er de hele dag in kan shinen. De cap is gemaakt van echt kurk; lekker stevig en 100% natuurlijk. Want we zijn geen bomenknuffelaars, maar vinden de natuur wél belangrijk. Dat vind je terug in onze trucker caps én in onze samenwerking met Trees for all, waarmee we per verkocht product een boom planten.


Trucker caps voor dames en heren

Onze trucker caps staan iedereen goed, zowel dames als heren! De unieke stijl van onze trucker caps maakt namelijk geen onderscheid tussen dames en heren. Je kan onze petten zowel met een lief jurkje als met een stoere jeans combineren; creëer jouw eigen stijl! Waan je bijvoorbeeld in de jungle en maak je tropische outfit af met onze Trucker Cap Jungle. Perfect voor zomerse dagen; door het gaas aan de achterkant blijft je hoofd koel.

Online je WOED Trucker Cap kopen

Zie jij jezelf al helemaal lopen met een van onze trucker caps? Goed nieuws! Je kunt jouw trucker cap makkelijk online bestellen. Je kunt via iDeal of Afterpay betalen, het is maar net wanneer je wil betalen. Wij zorgen ervoor dat je je pet snel in huis hebt, zodat je ‘m snel kan showen. Bestel je voor meer dan 50 euro, dan betalen wij de verzendkosten. Op één been kun je niet staan, toch ;)?
Join the waiting list We will inform you when the product is in stock. Please leave your valid email address below.
Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Chat openen
Ask us anything!