fbpx

Armada goes WOED!

Wij zijn ongelooflijk trost om jullie te mogen melden dat WOED petten mag leveren aan Platenlabel Armada (van Armin van Buuren). Roch Design, merchandise ontwerper van Armada, heeft gekozen voor de kwaliteit en service van WOED. Deze petten zijn sinds kort te vinden in de shop van de DJ die 5 keer uitgeroepen is tot beste DJ ter wereld!!

Samen met Roch Design, zijn wij op zoek gegaan naar het perfecte ontwerp voor de petten van Armin van Buuren. Hierbij heeft Roch Design een ontwerp gemaakt en vervolgens hebben wij dit gebruikt om de perfecte cap te produceren! Door onze flexibele manier van samenwerken zijn wij in staat om petten te leveren die helemaal in lijn zijn met de huidige stijl van Armada.

Er is voor Woed gekozen als producent van deze caps omdat wij met de juiste stoffen werken en wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door zorgvuldig voor de juiste materialen te kiezen produceren wij caps die je langdurig kunt dragen!

Ook je eigen snapback?!

Wil jij nu zo’n originele WOED snapback? Kijk dan snel even in onze webshop en bestel ‘m vandaag nog!

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om petten te bestellen in je eigen custom design. Hoe tof zou dit zijn als kado’tje voor relaties of gewoon als personeels-kleding?!

Mocht je interesse hebben in een custom bestelling, schroom dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken! 🙂

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}